Toonkunstkoor Caecilia... in Zwolle al een begrip sinds 1873!

Het koor telt rond de 90 leden uit Zwolle en omgeving. Wekelijks wordt er onder leiding van dirigent Béni Csillag heerlijk gezongen en hard gerepeteerd. Daarbij wordt het koor begeleid door pianist Arjen Berends.

Jaarlijks geven wij minimaal twee concerten: in het voorjaar de Matthäus Passion en in het najaar een avondvullend werk of een aantal kortere werken uit het klassieke repertoire. Tijdens de concerten werken we meestal samen met het Orkest van het Oosten. 


Nieuws:
                                                                                

 

 

Lid worden?

Kom een keer kennis maken met de dirigent en het koor!
Je bent van harte welkom op onze repetities op donderdagavond van 19:45 - 22:00 uur in De Hoeksteen aan de Scheldelaan 141 in Zwolle.

Als je na de kennismaking lid wilt worden neemt de dirigent eerst een korte stemtest af. Ook worden alle koorleden periodiek opnieuw op stemkwaliteit getoetst door de dirigent. De contributie bedraagt  € 225,- per jaar. Studenten betalen  € 125,- . 

Toonkunstkoor Caecilia heeft plaats voor bassen en tenoren; vrouwenstemmen zijn er momenteel voldoende, zodat vrouwen die geïnteresseerd zijn op een wachtlijst komen. Soms wijken we hiervan af: leeftijd zou zo'n reden kunnen zijn of als je een heel hoge sopraan of een heel lage alt bent. 

Meer informatie:

Kuna van Walsem 
Telefoon: 038 3762382
e-mail: info@caeciliazwolle.nl

Volg ons ook op: Facebook